Lan Jenull (levo) na LGBT paradi. (Foto: FB)

Kot razkriva članek, ki ga je objavil spletni portal Škandal24, poslanka Levice Nataša Sukič ščuva somišljenike k lepljenju plakatov v smislu “ne smemo biti tiho”, s sloganom “nalepi plakat”, s čimer spodbuja k razmnoževanju in lepljenju plakatov.

Svet Levice za kandidata evidentiral Jenulla

Svet Levice kot kandidata evidentira Lana Jenulla, malodane najstnika, ki je sicer gejevski aktivist. Gre za drugega sina vrhovnega državnega tožilca Hinka Jenulla in sodnice Tadeje Zima Jenull. Njegov polbrat Jaša Jenull je ravno tako levičarski aktivist.

Kot prikazuje pridobljena fotografija naj bi Sukičeva pošiljala elektronsko pošto Lucije Plavčak, ki je zapisala takole: “Prepričana sem, da se pod vlado Janeza Janše zavedamo preziranja in uničevanja kulture močneje, kot kadarkoli prej tekom naših kratkih življenje.”

Vir: Škandal24

Ker nezaupnica ni uspela se v Svetu stranke Levica pripravljajo na nov pohod

“V tem primeru se bomo osredotočili na tri tematske sklope, in sicer želimo v prvo vrsto postaviti zelene teme, “rdeče” teme ter obrambo demokracije in ofenzivo proti vladi Janeza Janše, ki povsem odkrito sodeluje s kriminalnimi omrežji,” so zapisali.

 

T. C.