Foto: Posnetek zaslona

Medtem ko se afera z boksarskim poskakovanjem v državnem zboru še ni polegla, je Klakočar Zupančičeva že poskrbela za novo, ko se je v Celju slikala kot plesalka iz pariškega teatra Moulin Rouge. Urško Klakočar Zupančič sta spremljali tudi prepirljiva poslanka Janja Sluga ter članica kabineta Inge Kobe.

Tokrat so družbena omrežja preplavile fotografije, ki so nastale na nekem družabnem dogodku in so na družbenem omrežju sprožile sprožile slave smeha, pa tudi kak resen pomislek o razsodni moči vpletenih in še posebej Urške Klakočar Zupančič. Znan politični komentator in kolumnist Tomaž Štih, ki nastopa pod aliasom Libertarec je izpostavil provincialno naravo predsednice državnega zbora in intenzivno željo po vzbujanju pozornosti.

Pronicljivi spletni komentator pa je ob najnovejši aferi opozoril na dejstvo, da Urška Klakočar Zupančič od nastopu novega delovnega mesta v parlamentu ni opravila obveznega zdravniškega pregleda pri neodvisnem zdravniku medicine dela, temveč naj bi zahtevala, da potrdilo o njeni pripravljenosti na obremenitve novega dela pošlje kar njen osebni zdravnik. “Sedaj ima vse smisel,” je napisal v angleškem jeziku. Še veliko ostrejši je bil uporabnik pod nadimkom Mateoo, ki je zapisal: “Pa kaj res ni nobenega predpisa o prisilnem psihiatričnem pregledu za vodilne nosilce oblasti?  Kaj “naši” res lahko pred kamerami uničijo državo? Kaj v ustanovah, ki skrbijo za varnost, res ni več nikogar, ki se bo boril za Slovenijo?”

Preberite tudi

(Video) Državni zbor razkril boksarski posnetek, ki je naletel na hude kritike javnosti

U. C.