Foto: Posnetek zaslona

Po prvih neuradnih informacijah je truplo, ki so ga včeraj našli mornarji v Donavi, Matejevo. Tako je potrdila analiza DNK, piše srbski Telegraf. Gre za  27-letnega Splitčana, ki so ga zadnjič videli v noči na 31. december, ko je s prijatelji praznoval novo leto v Beogradu.

V sredo so mornarji v Donavi našli truplo, ki je po opisu ustrezalo pogrešanemu Splitčanu Mateju Perišu. Po prvih neuradnih informacijah je DNK-analiza potrdila, da gre za Mateja. 

Obdukcija je pokazala, da je do smrti privedla utopitev, piše hrvaški spletni portal Index, na rezultate toksikološke analize pa bo treba počakati več tednov.

Rezultati analize DNK še niso uradno znani, rezultati toksikološke analize pa bodo znani čez približno tri tedne, poročajo hrvaški in srbski mediji.

“Kot sem govoril, moram biti pripravljen na vse. Mogoče je za koga to čudno, a čeprav je bilo težko, mora človek ohraniti upanje. Moja vera me uči, da vedno obstaja upanje,” je v sredo povedal Matejev oče, ki ga je srbska policija o tem, da so v Donavi našli truplo, ki po opisu in oblačilih ustreza sinu, obvestila kmalu po odkritju v Donavi, piše Siol.net. 

Preberite tudi:

(Video) 27-letni Splitčan še vedno pogrešan: Po spletu zaokrožili posnetki, ki razkrivajo njegovo gibanje

T. C.