Foto: Družbena omrežja

Mineva že pet dni odkar je v Beogradu skrivnostno izginil 27-letni Splitčan Matej Periš. Nazadnje je bil viden okoli 2.30 v nočnem klubu Gotik v Beogradu. Hrvaški in srbski mediji pa poročajo o veliki iskalni akciji. Objavili so celo posnetke nadzornih kamer tik pred izginotjem.

Splitčan Matej Periš je skupaj s prijatelji silvestrovo preživljal v Beogradu v nočnem klubu Gotik, nato pa se je za njim pa se je nato izgubila vsaka sled. Hrvaški in srbski mediji poročajo o veliki iskalni akciji. 

Po spletu so zaokrožili posnetki, ki naj bi prikazovali pogrešanega Mateja Periša. Na posnetkih je tekel po cesti in beograjskih ulicah, v nekem trenutku je skušal vstopiti v taksi, vendar ga je taksist zavrnil. Na enem od posnetkov kasneje nekdo plava v Savi, vendar nihče ne more potrditi, ali je to on.

V Beograd je prišel tudi oče pogrešanega Nenad Periš in za hrvaške medije potrdil, da je na prvih posnetkih njegov sin, da pa je on na posnetku v Savi, ni mogel potrditi. Njegovo tekanje po ulicah in zakaj je skušal vstopiti v taksi, ostaja neznanka.

Več kot tisoč ljudi se je javilo za pomoč pri iskanju, oče pa je pozval vse, ki bi lahko kaj vedeli, naj informacije posredujejo policiji.

 

T. C.