Foto: Facebook

V tem tednu je kot strela z jasnega odjeknila novica o tem, kako naj bi pokrajinska organizacija DeSUS Ljubljana izrekla nezaupnico predsednici stranke Aleksandri Pivec. Sodeč po izjavi vodstva ljubljanskega DeSUS pa kaže, da gre v zgodbi v povezavi z nezaupnico za prevaro.

Člani DESUS-a nimajo pojma o sprejetju kakšnih sklepov

“Predstavniki Mestne organizacije DeSUS Ljubljana so na seji prisostvovali do predvidenega zaključka seje po sprejetem dnevnem redu. Do takrat Pokrajinski odbor DeSUS Ljubljana ni razpravljal, sprejemal in odločal o nobenem od sklepov o katerih poročajo sredstva javnega obveščanja,” poudarjajo v IO MO DeSUS Ljubljana.

V IO MO DeSUS Ljubljana so se iz tega razloga odločili za sprejetje sklepa, da od Pokrajinskega odbora DeSUS Ljubljana zahtevajo zapisnik 1. redne seje Pokrajinske organizacije, iz katerega bo razvidno, koliko je članov Pokrajinskega odbora DeSUS Ljubljana z glasovalno pravico, potek seje, sprejeti sklepi in izidi glasovanja. “Poudarjamo, da na seji Pokrajinskega odbora DeSUS Ljubljana, predstavniki Mestne organizacije DeSUS Ljubljana nismo bili seznanjeni s predlaganimi sklepi in pri njihovem sprejemanju nismo sodelovali.”

Pa naj razume kdor more!

MB