finance.si

Pričakovano se je ob sprostitvi nekaterih protikoronskih ukrepov in lepe vremenske napovedi ta konec tedna proti obali odpravilo veliko Slovencev. Razvidno iz objave na družbenem omrežju med njimi tudi predsednica in poslanka stranke SAB Alenka Bratušek, katero pa so zmotila dela na slovenskih cestah. Nekdanja ministrica za infrastrukturo in nekdanja predsednica vlade je na družbenem omrežju Twitter potarnala zaradi zastoja na cesti, Twitter uporabnik pa ji je nastavil ogledalo. 

Pritožba nekdanje ministrice za infrastrukturo Alenka Bratušek

Dela na avtocesti so pomembna, a DARS bi jih lahko opravil tudi kakšen drugi dan. To seveda drži. A, da to zapiše nekdanja ministrica za infrastukturo, pa ne gre skupaj. Kje je bila Bratuškova takrat, ko je bila še na položaju in so delavci DARS-a delali tudi za vikende, ko smo se še brez skrbi peljali na morje? Takrat pa od nje ni bilo slišati nobene pritožbe. Seveda ne. Takrat se je lahko z modrimi in rdečimi lučkami peljala mimo vseh ovir.

“Škoda da DARS še vedno ne razume, da sobota pred prazničnim tednom in sobota po večmesečni omejitvi gibanja in današnjem odprtju med regijami ni prava za popravilo cest. Napaka!” Je zapisala. 

Preberite tudi: 

(Video) Nova seja DZ, nove neumnosti Alenke Bratušek

T. C.