Davidova zvezda spet gori

RT.com

Potem ko so v časopisni hiši Delo vse tiste, ki so opozarjali, da migranti ne prinašajo nič dobrega, označevali z rasisiti in nestrpneži, zdaj sami ugotavljajo, da z njimi dejansko nastajajo velike težave. Nemci se npr. upravičeno sprašujejo, koga je Angela Merkel spustila v njihovo domovino. Zažiganje izraelskih zastav, razbijanje vsega, kar je judovskega porekla, vpitje ˝smrt judom˝ spominja na temne čase, ko sta nacizem in islam sodelovala z roko v roki ter poizkušala iztrebit izraelsko ljudstvo.

delo.si

Koliko opozoril je bilo ob migrantskem valu v Sloveniji izrečenih? Koga ste označevali z rasisti in nestrpneži? In kaj danes sami ugotavljate?!

˝Nemci, ki se zavedajo­ teže svoje zgodovine, so z ­grozo opazovali zažiganje­ ­judovske Davidove zvezde pred Brandenburškimi vrati­ in drugje v prestolnici.˝ (Delo)

S. P.

  • šmentanamuha

    Očitno nas je kar nekaj prerokov. Čimprej se situacija zaostri, boljše bo, ker bomo prej prižgali rdečo luč za to migrantsko invazijo z BV in Afrike in laže bo sanirati škodo, ki je že nastala. Čas je, da politikom, ki so to zakuhali, izstavimo račun. Vsakršno sprenevedanje v stilu “po smo mislili”, “pa ubogim migrantom smo hoteli pomagati..” itd. v tem stilu, je odveč.
    Maske padajo kot domine.

    Avstrijci so pravkar izvolili za zunanjo ministrico Karin Kneissl, 52-letno nekdanjo diplomatko in novinarko, strokovnjakinjo za Bližnji vzhod, ki brez dlake na jeziku kritizira politiko odprtih mej.Na vrhuncu migrantske krize leta 2015 je dejala, da večina migrantov, ki trdi, da bežijo pred vojno, to v resnici ni. To so ekonomski migranti, večinoma mlajši moški , stari med 20 in 30 let, je dejala, ki prihajajo v Evropo polni testerona, saj si doma ne znajo ustvariti ne doma, ne družine, niti nič ne delajo, zato jih zavračajo tudi njihove ženske, saj niso sposobni doseči primernega statusa v tradicionalni družbi. Ostro je kritizirala tudi tedanjo politiko nemške kanclerje Angele Merkel. Pogosto kritizira tudi žide, predvsem sionizem.

  • Marija

    Nič novega to se je videlo pri ptvih ubogih beguncih da to niso.Tu ni kaj pisati vse je znano že dve leti.