Župan Janković ponovno rine v ospredje s promocijo LGBT skupnosti

Foto: narobe.si
Skorajda ne mine dan, da kje ne preberem o promociji t.i. LGBT skupnosti. Povedano drugače: skorajda ne mine dan, da nas ne bi posiljevali z ideologijo LGBT.

Tokrat v ospredje z le-temi ponovno rine ljubljanski župan Janković. Po podelitvi certifikatov ˝LGBT prijazno˝ šolam in vrtcem, je tokrat MOL organizirala okroglo mizo ˝Nogomet smo ljudje – cela mavrica ljudi, na kateri so udeleženci odprli razpravo o družbeni vlogi nogometa, odprtosti in vključenosti, s posebnim poudarkom tudi na LGBTIQ skupnosti.˝

Pri projektu so sodelovali razni mavrični aktivisti, povabili so celo nogometnega sodnika in aktivista iz Združenega kraljestva Ryana Atkina, dogodek pa je povezoval Igor E. Bergant.

 

Se županu Jankoviću ne zdi bolje, da bi organiziral okroglo mizo na temo športne vzgoje otrok in mladine s poklicnimi nogometaši, ki bi otrokom predstavili lepote in napore tega športa? Prepričan sem, da bi odziv bil veliko večji, kot sicer. Ali pa okroglo mizo na temo ustvarjalnosti in inovativnosti ljubljanskih šolarjev?

S. P.