Zakaj so objavljene vse fotografije svetnikov z Liste Zorana Jankovića, ostalih pa ni?

Potem ko je župan Zoran Janković za februarsko sejo Mestnega sveta, ki bo prihodnji ponedeljek, pripravil številne podražitve – od vozovnic Ljubljanskega potniškega prometa pa vse do grobarin, nas je bralec opozoril na nerazumljivo šlamparijo. Čeprav je minilo skoraj tri mesece od lokalnih volitev, Mestna občina Ljubljana na svoji spletni strani v tem času ni uspela objaviti niti vseh fotografij novoizvoljenih svetnikov in svetnic.

Zanimivo. Objavili so slike vseh svetnikov na Listi Zorana Jankovića.

Foto: ljubljana.si

Ostali svetniki so za občino očitno manj pomembni. Tako lahko zasledimo le nekaj starih fotografij svetnikov, ki so bili člani Mestnega sveta že v prejšnji sestavi. Vseh ostalih ni nikjer, čeprav so bili vsi novoizvoljeni svetniki po naših informacijah fotografirani že lani.

Foto: ljubljana.si
Foto: ljubljana.si

Mar je za Mestno občino Ljubljana in podjetje Innovatif, ki skrbi za spletno stran MOL, objava fotografij vseh novoizvoljenih svetnikov tako obsežen projekt, da ga niso uspeli izvesti v treh mesecih? In kako naj meščani spoznajo sestavo mestnega sveta in izvoljene osebe, če na uradni spletni strani ni fotografij? In zakaj so objavljene vse fotografije posameznikov, ki so bili izvoljeni na Listi Zorana Jankovića, ostalih pa ni?

P. T.