Vir: Twitter

“Nova zmaga za pravno državo! V čast si štejem, da sem govoril, ko so bili mnogi zaviti v tišino. Danes, ko oni govorijo, jaz naprej ustvarjam v tišini. Hvala vsem “neodvisnim medijem” in novinarjem, ki o meni pišejo samo takrat, ko me nečesa obtožujejo,” je prepotentno in s ponosom zapisal kvazi umetnik Zlatan Čordić na svojem profilu Twitter.

Je to konec pravne države?

Zlatan Čordić je na svojem Twitter profilu objavil zapis in fotografijo sodbe s strani Okrožnega sodišča, da so se postopki o prekrških ustavili, češ da njegova dejanja “niso” prekršek. In povrhu vsega za piko na i “stroški postopka bremenijo proračun”.

Spomnimo, da smo s strani Zlatana Čordića – Zlatka, v času vlade Janeza Janše, bili priča javnim izpadom, hujskanja k protestom, upora demokratično postavljeni oblasti, prerekanja s policijo in pobeg pred njo, javno nadlegovanje dostojnih državljanov, eskapade z velikim lesenim križem pred parlamentom (oponašanje Jezusa na križevem potu), nadlegovanje uslužbencev, ki preverjajo pogoje PCT, da ne govorimo o vulgarnem javnem zmerjanju državnikov in podobna nesprejemljiva dejanja.

Vse to je pod Golobovo vlado danes sprejemljivo in oproščeno na strošek davkoplačevalcev in države. Zlatanu Čordiću so bili s strani slovenskega sodstva “odpisani” vsi prekrški. Ni več kaj dodati kot to, da je to sramota za slovensko sodstvo.

Preberite tudi:

Trenutek, ko so aretirali raperja Zlatka Čordića in mu odvzeli prostost

 

T. C.