Vir: Twitter

Kot smo že poročali je bil na preteklem petkovem protivladnem protestu v ospredju ponovno raper Zlatan Čordić – Zlatko, ki je verbalno napadel snemalca Nova 24TV, ter mu nato ukradel kamero. Po družbenih omrežjih pa je zaokrožil tudi posnetek Čordićevega rojaka Anisa Ličine kako žali policiste, ki so skrbeli za javni red in mir, ter jih podil iz Ljubljane na podeželje. Anis Ličina: “To je naše mesto, pejte nazaj v vaše vasice, pizdo materno.” Balkanizacija Ljubljane je realnost. Dobrodošli v multikulturni svet.

“To je naše mesto! Alo, bre!”

“To je naše mesto! Alo, bre! Pa noben tuki ni iz Ljubljane! Kaj bi radi vi? Kaj bi radi, koji kurac? Naše mesto! Pejte nazaj v  vaše vasice…,” je Ličina vpil na policiste.

Vir: Twitter

Nova24TV je konec maja 2020 poročala, da je Ličina preko Facebooka želel smrt kandidatu SDS za evropskega poslanca Davorinu Kopšetu. “Svinja Stara sdsovska, upam da te pobere virus, govno eno, da več ne boš glasoval iz groba, gnoj,” je takrat pisal Ličina.

Preberite tudi: (Video) Neverjetno, kaj si je tokrat dovolil raper Zlatko!

Stari znanec policije?

Po pisanju Večera in 24 ur naj bi bil Ličina vpleten v trgovino z mamili. Konec januarja 2020 je slovenska policija v zaključni akciji obširne preiskave o mednarodni kriminalni združbi zasegla 120 kilogramov amfetamina, več tisoč tablet ekstazija in več kilogramov heroina in kokaina. Zaseženih je bilo tudi več kosov nelegalnega orožja in več kot 150 tisoč evrov za katero so bili policisti prepričani, da je produkt preprodaje prepovedanih drog.

V početje mednarodne kriminalne združbe, ki jo je vodil Aleš Zupančič naj bi bili vpleteni še Novica Joskić iz Kamnika, Branko ŠćulijaJure MočnikPeter UlčarJernej KotnikGoran Ropret, Rok LesjakŽiga SeverMatjaž Hočevar, zakonca Simon in Polonca Nose ter Anis Ličina.

U. C.