Vir: Facebook

Med včerajšnjo interpelacijo ministrice za izobraževanje, znanost in šport Simone Kustec so si poslanci iz vrst stranke SD ponovno vzeli čas za diskriminacijo in žaljenje nekaterih poslanskih kolegov.

 

Mladi poslanec iz vrst SDS Jure Ferjan se je na provokacije odzval tudi preko Twitterja: “Konkreten primer (ne)strpnosti stranke SD, ker sem v preteklosti delal na Nova24TV, sem za njih “izgubljen primer”. Če ne deliš njihovih prepričanj in stališč sledi diskriminacija,” je poslanskemu kolegu Soniboju Knežaku (SD) odgovoril poslanec SDS Jure Ferjan.

Ker je bilo v parlamentu rečeno, da je kolega Jure Ferjan večino svojega poklicnega časa delal na Nova24TV in je zato izgubljen primer, se je poslanec Jure Ferjan na to odzval in dejal naslednje: “Vi meni govorite, da sem brez argumentov? Naj vas popravim. Na Nova24TV nisem delal večino dosedanjega poklicnega časa, ampak polovico dosedanjega poklicnega časa. Ampak ni bistvo v tem. Bistvo je v tem, da ste sami dejali, da me ne poznate in da me niste spremljali, pa me vseeno predalčkate in diskriminirate. Vaše besede največ povedo o vas,” je bil jasen.

Preberite tudi:

(Video) Tako se je na interpelaciji smešil Matjaž Nemec!

T. C.