Veliki dosežki komunizma ali kako si levičarji lastijo tuje dosežke

Vir: Socialna omrežja

V začetku septembra je v medijih odmevalo: Veliki dosežek slovenskih levičarjev – železnica Ljubljana – Trst, otvoritvena vožnja z vsemi najvišjimi slovenskimi politiki. Resno???

In o čem so pisali leta 1857? Izdana je bila knjiga, ki opisuje novo pridobitev: železnico Ljubljana – Trst, katere izgradnjo je omogočil cesar Franc Jožef I.

Levičarji so si torej ponovno prilastili dosežke drugih in jih proglasili za svoje. Enako kot so to počeli njihovi predhodniki, komunisti, ki so tovarne, ki so jih pokradli uspešnim slovenskim poslovnežem (npr. Peko, Litostroj …), proglasili za veliki dosežek komunizma.

Sedaj, ko so komunisti na oblasti že dobrih 70 let, pa se morajo po svoje »velike dosežke« vračati že več kot 150 let v zgodovino, saj sami niso uspeli narediti ničesar, pa tudi tisto, kar so pridne slovenske roke ustvarile »le« kakih 100 let nazaj, so že zdavnaj uničili.

Kako daleč v zgodovino nas je že popeljal komunistični »napredek« si lahko ogledate na spodnji povezavi, v faksimilu antikvarne, še v usnje vezane knjige, v kateri so prvič opisali železnico Ljubljana – Trst s slavospevom človeku, ki je povezavo med Trstom in Ljubljano dejansko omogočil – cesar Franc Jožef I.:

http://www.dlib.si/stream/URN:NBN:SI:IMG-I5IMYXJ3/b7ff8312-6ff3-466c-b26e-558fa50f8344/PDF

A. Ž.