Vir: Facebook (slika je simbolična)

Gasilci so pogasili požar večjega obsega, ki je izbruhnil včeraj na Plemljevi ulici v Ljubljani.

Ljubljanski policisti sporočajo, da so bili včeraj nekaj po 18. uri obveščeni o požaru na območju Šentvida v Ljubljani. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do požara večjega obsega v skladišču na Plemljevi ulici v Ljubljani. Na kraju so posredovali gasilci, ki so objekt v velikosti okoli 2000 kvadratnih metrov pogasili.

Policisti so kraj zavarovali in zbirajo obvestila. Kriminalisti bodo danes pričeli z ogledom. Vzrok za nastanek požara še ni znan.

V dogodku, kjer je nastalo za nekaj sto tisoč evrov škode, ni bil nihče poškodovan. V času požara v objektu, kjer imata skladišče dve oškodovani podjetji po do sedaj znanih podatkih ni bilo oseb. Ko bodo ugotovljene vse okoliščine bo o tem obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Policisti sporočajo tudi, da v tem primeru ne gre za isti objekt, ki je bil poškodovan v lanskem požaru, se pa objekt nahaja v neposredni bližini.

“V konkretnem primeru iz lanskega leta, kjer je nastala večmilijonska škoda, smo po zaključeni preiskavi požara, 28. 2. 2022, na Okrožno državno tožilstvo podali poročilo po 10. odstavku 148. člena Zakona o kazenskem postopku”, so še sporočili s PU Ljubljana. 

Preberite tudi

V eksploziji na Igu huje poškodovana ena oseba

U. C.