Foto: Demokracija

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče ljubljanski policisti pozivajo voznika mopeda ter morebitne očividce, da pokličejo oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana.

V torek, 9. 8. 2022, okoli 16.30 je prišlo do prometne nesreče na Topniški ulici v Ljubljani, v kateri sta bila udeležena pešec in voznik mopeda.

Pešec (mlajši otrok) je hodil po pločniku, nasproti pa se je po kolesarski pripeljal voznik mopeda. Med njima je prišlo do trčenja, voznik mopeda pa je ponudil pomoč, vendar so jo skrbniki otroka odklonili, zato se je s kraja odpeljal. Kasneje je bilo ugotovljeno, da je otrok poškodovan, zato je bil odpeljan v UKC Ljubljana. Na mopedu je bila tudi sopotnica in sicer mlajša deklica, odpeljala pa sta se v smeri centra mesta.

Ker skrbniki nesreče niso videli, sam vzrok nesreče ni znan. Zaradi razjasnitev okoliščin policisti prosijo voznika mopeda, ter vse ostale morebitne očividce, da pokličejo na telefonski številki 113 ali 0158 3 88 20 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, Ljubljana.

Preberite tudi: 

Ropar z nožem v roki od prodajalk zahteval denar

U. C.