Foto: IG

Vam je znana fraza: »Greeeemo! Pa dober teeeek«? Če ja, sigurno poznate Okrepčevalnico fast food Dželo, locirano med Domžalami in Kamnikom. Okrepčevalnica je že 9 let v lasti bratov Dželadini in je v zadnjem času zaslovela s pomočjo Tik Toka.

Več kot 80 tisoč sledilcev

Brata Dželadini sta s pomočjo družbenega omrežja TikTok postala znana širom Slovenije. Niti predstavljala si nista, da se bodo ljudje, tudi iz več kot 100 kilometrov oddaljenih krajev zgrinjali v njihov fast food. Dželo ima na TikToku že več kot 80 tisoč sledilcev, zbral pa je že več kot 1,7 milijona všečkov.

@dzeloo

#fyp #foryou #dzeloo #slovenija#balkan #slovenia pa doberr teeekk ??❤️

♬ original sound – dzeloo

 

@dzeloo

#fyp #foryou #4u #balkan #slovenia @miamihelcic @lukastancic @liamwolf2 @hockozi88 ?❤️

♬ Laxed (Siren Beat) – Jawsh 685

 

@dzeloo

#fyp #foryou #slovenia #dzeloo legende iz maribora jih kdo prepozna?? @janxjurgec @tjaszec20 @nikpodlesnik17mb @sneaky_petro

♬ original sound – dzeloo

 

@dzeloo

#fyp #slovenia #slovenija #tiktoslovenija #balkan #dzeloo ????

♬ original sound – dzeloo

Dželo je za Žurnal24 povedal, da se je s TikTokom začel ukvarjati malo pred pandemijo koronavirusa. “Začeli smo na bolj pozitiven način usmerjeno, malo prankov, hecanje z bratom in drugim sodelavcem, saj prej sploh nisem vedel kaj je TikTok.” Ideje za svoje tiktoke je dobil od mlajše populacije oziroma “tamalih”, kot jim sam pravi: “Potem smo dobili več idej, ko so tamali spraševali, če lahko naredim kakšen tutorial za hrano in potem sem začel malo reklamirati hrano, ki jo prodajamo. Tako, da smo na koncu začeli mešati vse skupaj, malo prankov, tutorialov za hrano, pa tudi tiktok plese, da je bilo več različnih stvari, da ni vse dolgočasno.” Kaj hitro je prišlo do trenda, kjer ga sledilci posnemajo, ko dela tutoriale za svojo hrano, najbolj znana fraza, ki je postala njegov trademark pa je: “Greeeemo! Pa dobeeeer teeek!”

Dželoo song

Brata Dželadini sta se povezala s Steffaniem, enim izmed članov slovenske skupine Game Over, in izdala novo pesem – Dželoo song. 

U. C.