Tanja, samo sebe si na gobec

klikaj.si

Ob množičnih odzivih na vodenje sredinih Odmevov,  me je marsikdo v preteklih dneh prepričeval, da je Gobčeva prava in verodostojna novinarka, neodvisna, da ji nihče ne more očitati pristranskosti (?), vedno spoštljiva do gostov v studiju. Skratka, da je prava profesionalka.

Pravijo celo, da je ena boljših, kar jih premore naša javna hiša. Če je temu tako, si lahko samo predstavljam, kakšen˝bordel˝ se dogaja med snemanji raznih oddaj. O tem bi bojda več znali povedati lastniki bljižnjih lokalov okoli RTV-ja.

V četrtek je RTV, pričakovano, objavila opravičilo glede neljubega dogodka. No, ja. Bolj kot opravičilo gledalcem, je javna hiša branila Gobčevo. Češ da je v osebi stiski in pod stresom. Morda je bila pod stresom zaradi tega, ker je večer prej gostila ortodoksnega komunista in še danes zelo aktivnega državljana Milana K. Če je temu tako, ji priporačam, da svoje stiske zaupa ljudem, ki se s tem profesionalno ukvarjajo. Mogoče je pa to nov pojem za alkoholiziranost na delovnem mestu: stres in osebna stiska. Ljubi Bog!

Naj vas vprašam: ste tudi vi kdaj pod stresom? In greste zaradi tega na delovnem mestu na kozaček ali dva rujnega? Verjamem, da ne. Sploh pa ne, če ste zaposleni na javnem delovnem mestu. Šef bi vas takoj poslal domov in naslednji dan poklical na disciplinsko. Mojca Šetinc Pašek je šefica Tanje Gobec. Kar vam vse pove. Njen mož je namreč Mile Šetinc in že vrsto let skupaj harata po javni hiši in obvladujeta poročanje dnevnoinformativnih oddajah na nacionalni televiziji, kar tudi pomeni, da za Gobčevo zagotovo ne bo nobenih sankcij. In za ta bordel, dragi moji, vsak mesec prisilno plačujemo prispevek, 12 eurov.

Čakam samo še naslednji spin zapriseženih levakov, in sicer, da je za vse skupaj kriv J. Janša, ker je na neugotovljen način, neugotovljenega dne, na neugotovljenem mestu, na skrivaj opil eno izmed “boljših” voditeljic javne hiše. Tanja, samo sebe si na gobec!

Pa na zdravje!

S. P.