ukradena vila

Zelo “pravična” ponosna naslednica zveze komunistov Tanja Fajon še vedno trdi, da je (brezplačno) domovaje stranke SD v Moskovičevi vili, legalno.

“Poštena” Tanja Fajon nad Janeza Janšo kar po sodni poti?

Polemika okoli sage “ukradene” vile, kjer domujejo Socialni demokrati ime že dolgo brado. vemo, da judoska skupnost vilo želi nazaj, saj naj bi bila nezakonito dodeljena Socialnim demokratom še iz komunističnega režima.

Vedno “pravična” Tanja Fajon je zaradi polemike o “ukradeni” vili ponovno zlivala gnojnico nad predsednika vlade Janeza Janšo, čeprav on s to vilo nima pravzaprav nič. Polemiko o “ukradeni” vili pripisuje kar akciji proti Socialnim demokratom s strani predsednika vlade in njegovih podpornikov.

“Evropski judovski kongres mi je dal dovolj argumentov, da imamo tudi pravno podlago, za katero ves čas trdimo, in še enkrat, mi bomo po pravni poti tudi dokazovali. Vila na Levstikovi je bila nazadnje v lasti vlade RS. Tako, da mene tu pravzaprav nič ne skrbi, me pa skrbi to, da si politiki, ki imajo neko odgovornost, kot je predsednik vlade, tako z lahkoto upajo lagati in diskreditirati politične nasprotnike,” se je obregnila ob predsednika vlade Tanja Fajon, piše Top news.si

Da bo zmeda, še večja je Fajonova za afero o “ukradeni” vili, ne samo obtožila neposredno obtožila predsednika vlade Janeza Janšo, ampak tudi Orbana s  povezavami Evropske judovske zveze. Da bo reklama za Fajonovo še večja in ker si očitno Socialni demokrati želijo kupiti malo medijske podpore, naj bi vsa zadeva zaradi, kot pravi ponosna naslednice zveze komunistov, obtožb pristala celo na sodišču.

Tako pa o “pošteni” Tanji govorijo srbski mediji:

Naj vas spomnimo še, da stoji ta “ukradena” judovska vila stoji na Levstikovi ulici 15, to je tam, od koder naganjajo snemalce Nova24TV.

P.M.