Policija išče kolesarja, ki je v centru mesta zbil peško

Foto: Policija

V nedeljo dopoldne se je na Slovenski cesti v Ljubljani pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena peška in neznani kolesar.

Policiji je do zdaj uspelo zbrati obvestila, ki potrjujejo, da je kolesar vozil kolo po pločniku Slovenske ceste od Tomšičeve proti Šubičevi ulici in pri tem trčil v peško, ki je pravilno hodila po pločniku Slovenske ceste proti Kongresnemu trgu in je po trčenju padla po tleh in si poškodovala roko. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali na UKC Ljubljana.

Policija zdaj naproša vse očividce oziroma priče, da pomagajo najti kolesarja, ki je star od 18-20 let, atletske postave, oblečen je bil črna oblačila, na glavi je nosil kapo črne barve znamke Adidas, ornažno-sive čevlje znamke Adidas, vozil je treking kolo, bele barve, znamke Nakamura.

Če imate kakršekoli informacije o nesreči, to sporočite na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali pokličete na PP Ljubljana Center 01/475 06 00. Policija poziva tudi kolesarja, da pokliče na eno od navedenih številk ali se osebno zglasi na PP Ljubljana Center.

K. P.