Foto: PU Ljubljana

Policija išče 86-letnega Dušana Voglarja iz Ljubljane. Pogrešanega Dušana iščejo v povezavi s sumljivo smrtjo 86-letne ženske, ki so jo v soboto mrtvo našli v enem od stanovanj na območju Šentvida v Ljubljani. Glede na prve podatke je smrt posledica kaznivega dejanja. Javnost prosijo za informacije o pogrešanem.

Pogrešani, sicer partner pokojne, je visok 170 do 180 centimetrov, suhe postave, sivih las, z belo daljšo sivo brado, nosi korekcijska očala. Ker ga z do zdaj izvedenimi ukrepi niso našli, prosijo javnost za informacije.

Vsi, ki bi imeli podatke o pogrešanem lahko to sporočite na najbližjo policijsko postajo, ali policijsko postajo Ljubljana Šiška na 01 583 37 00, ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Policisti opravljajo intenzivno kriminalistično preiskavo o vseh okoliščinah smrti. Ker preiskava in iskanje osebe še poteka, na policiji več informacij o tem za zdaj ne dajejo. So pa pojasnili, da glede na prve informacije iskani ne predstavlja nevarnosti za druge.

U. C.