Tudi letošnje poletje se bodo v Tivoliju in Šiški zvrstili številni glasbeni in kulturni dogodki. Tako vas med 4. in 27. julijem vabijo na torkove in četrtkove koncerte ter druge kulturne dogodke festivala Poletje v Tivoliju ’23, med 5. julijem in 6. septembrom pa na sredine koncertne večere festivala Poletje v Šiški 2023.

Poletje v Tivoliju ’23

Letak za Poletje v Tivoliju 2023

Julija se okolica MGLC Gradu Tivoli in MGLC Švicarije spremeni v največje zeleno in sveže kulturno prizorišče v mestu. Ob torkih v parku odmeva glasba za sladokusce, ki cenijo intimno vzdušje in izvirne poetike kantavtorjev. Preplet žanrov sodobnih godb, od indie rocka do neo soula s pridihom virtuoznih pop inovacij, pa ljubitelje dobre glasbe vabi v Tivoli vsak četrtek.

Pomemben del letošnjega Poletja v Tivoliju je tudi umetniški program v MGLC Švicariji, sproščeno festivalsko vzdušje pa dopolnjuje privlačna in posebej za to priložnost prilagojena gostinska ponudba.

Četrtkovi koncerti v MGLC Švicariji so plačljivi, ostali dogodki Poletja v Tivoliju so brezplačni.

Več informacij in program najdete tukaj.

Poletje v Šiški 2023

Letak za Poletje v Siski 2023

Med 5. julijem in 6. septembrom 2023 vas ob sredah vabijo na Poletje v Šiški. Zvrstilo se bo niz brezplačnih večernih koncertov, namenjenih poletnemu druženju in zbliževanju. Med drugim boste lahko prisluhnili zvokom domačega indie rocka, synth popa, post-metala, avant-folka, lo-fi in slovanskim ritmom.

Spletno uredništvo
Vir: MOL