Na območju Medvod je v četrtek zvečer med dvema moškima prišlo do spora in prerivanja in en od njiju je z ostrim predmetom huje poškodoval drugega.

Spomnimo, da je v četrtek okoli 20.30 na območju Medvod znani storilec na terasi enega izmed gostinskih lokalov, po sporu in prerivanju, z ostrim predmetom huje poškodoval 47-letnega moškega. Poškodovanemu je bila takoj nudena pomoč in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, po prvih podatkih pa njegovo življenje ni ogroženo.

Storilec je s kraja peš pobegnil in policisti so na območju izvajali aktivnosti za izsleditev in prijetje osumljenca kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo.

23- letnik osumljenec se je v petek policiji predal sam. Ob tem so na policiji zapisali: “Osumljeni 23-letni državljan Slovenije se je danes sam predal na Policijski postaji Medvode in mu je bila odvzeta prostost. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja,  o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.”

Spletno uredništvo

 

Spletno uredništvo