Pahorjeva katra za dober namen dosegla novo najvišjo ponudbo

Brdo pri Kranju. Predsednik republike Borut Pahor je sprejel pobudnike projekta Zlata pentljica in sodelujoce pri projektu iz Drustva junaki 3. nadstropja.

Vsa Slovenija spremlja prodajo osebnega vozila bivšega predsednika Boruta Pahorja. Iz dneva v dan je cena višja in zelo blizu smo zaključku akcije, ki se zaključi 15. februarja na mednarodni dan boja proti otroškemu raku.

 

Današnja zadnja ponudba je spet dosegla nov mejnik in številke iz dneva v dan podirajo rekord najdražje prodane katrce na svetu. Ob današnji najvišji ponudbi 61.234,00 evrov, katere ponudnik želi biti anonimen, je Pahor zapisal:

“Obeta se napet finale naše dobrodelne akcije. Čeprav si zaradi otrok, ki se borijo z rakom želim, da bi bila kupnina čim višja, to ni edino pomembno. Gre za čudovito atmosfero, v kateri zmaguje dober namen. Do konca ostajajo še 4 dnevi in 19 ur. V sredo ob 12. uri bo vse jasno. Do takrat pa bo vse napeto”.

Še štiri dni nas loči do velikega finala in končne najvišje dražbene cene in prodaje legendarne Pahorjeve katrce. Vozilo, ki je starodobnik, ima vsekakor posebno vrednost tudi za tistega, ki jo bo kupil, saj je bil v lasti osebe, ki je bil predsednik parlamenta, predsednik vlade in predsednik države in vse to v obdobju, ko je bila katrca v njegovi lasti.

Uredništvo, J.V.