Foto: Slika je simbolična

V NLB poslovalnici Mestna hranilnica ljubljanska na Čopovi v Ljubljani je v zgodnjih jutranjih urah zagorelo.

Zagorelo v banki NLB

Danes nekaj po 7. uri so bili ljubljanski policisti obveščeni o požaru na Čopovi ulici v Ljubljani, kjer je v eni od stavb zagorela elektro omarica. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zbrali prva obvestila in zavarovali kraj.

“Po prvih podatkih je v elektro omarici v pritličju stavbe zagorelo zaradi tehnične napake. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za nekaj tisoč evrov škode,” so sporočili s PU Ljubljana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

V NLB so za 24ur potrdili, da je v jutranjih urah zagorelo v poslovalnici Mestna hranilnica ljubljanska. “Intervencija je bila opravljena hitro in tako preprečena večja škoda. Vzrok požara še preiskujejo,” so zapisali. Omenjena poslovalnica je zato do nadaljnjega zaprta. Stranke vabijo v njej najbližjo NLB Poslovalnico Trg republike, vse finančne opravke pa lahko 24/7 opravijo tudi prek video klica, spletnega klepeta ali po telefonski številki 01 477 20 00.

MB