Na Kongresnem trgu je 58-letnik z ostrim predmetom huje poškodoval 53- letnega moškega, ki se še vedno bori za življenje.

V torek okoli 16.30 je bila policija obveščena, da je območju Kongresnega trga v Ljubljani znani storilec po sporu z ostrim predmetom huje poškodoval 53-letnega moškega. Poškodovanemu je bila takoj nudena pomoč in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju.

V bližini kraja dogodka se je v tem času nahajalo več policijskih patrulj, ki so nudile pomoč poškodovanemu, prav tako je bil na kraju prijet 58-letni osumljenec in mu je bila zaradi suma kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo odvzeta prostost.

Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, zavarovali dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja.

Po prošnji po dodatnih pojasnilih, nam je policijski inšpektor Tomaž Tomaževič potrdil, da se 53-letnik bori za življenje. Dodal je: “Kaznivega dejanja je osumljen državljan Slovenije. Vse ostale okoliščine kaznivega dejanja so predmet nadaljnje kriminalistične preiskave, enako motiv, ki še ni pojasnjen.”

Spletno uredništvo