Migranti vse bolj udeleženi pri kriminalnih dejanjih

Vir: webtribune.rs

Po poročanju nekaterih slovenskih medijev je slovenska policija minule dni na Čopovi ulici v Ljubljani aretirala več oseb zaradi kraj po trgovinah. Policija je potrdila, da gre za migrante, državljane Alžirije in Maroka, stari pa so med 25 in 30 let. Da se bodo take in podobne stvari začele dogajati, smo na našem portalu že opozarjali. Da bo tega vedno več ravno tako.

Zadeve bodo postajale vedno hujše in če gre sedaj ˝le˝ za majhne kraje, lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo obliko kriminala, ki ga že sedaj zelo dobro poznajo v Nemčiji, Angliji ali pa recimo na Švedskem. Gre za posilstva, rope in tudi umore. Pred nekaj dnevi je Evropo pretresla vest o krutem umoru nemške najstnice, ki ga je zagrešil mlad migrant iz Iraka. Ta je takoj po storjenem zločinu, skupaj z družino, pobegnil iz Nemčije nazaj v rodni Irak.

Medtem pa slovenska vlada v odstopu še vedno uvaža potencialne roparje, spolne prestopnike in morda tudi morilce. Gospodje na vladi, ki baje opravljate le še tekoče posle, ko se bo kaj takega, umor ali posilstvo, zgodilo v Sloveniji, boste odgovorni za to. S kakšnimi besedami boste šli tolažit starše posiljenega ali ubitega otroka? Jim boste sploh lahko pogledali v oči? Ali bo morda ga. Tanja Fajon to storila, potem ko jih veselo vabi v Slovenijo in Evropo?

Vir: Družbena omrežja

Bomo videli, kdo bo takrat imel največ poguma.

S. P.