Ljubljanski odbor NSi: Podpiramo kandidaturo Anžeta Logarja. Naj Ljubljana spet dobi dostojnega župana.

Foto: nsiljubljana.si

Predsednica Mestnega odbora NSi Ljubljana Mojca Kucler Dolinar je sporočila, da so se  odločili podpreti dr. Anžeta Logarja pri kandidaturi za župana. Na tak način želijo že od začetka prispevati, da Ljubljana po mnogih letih spet dobi dostojnega župana. Pri tem jih vodijo izkušnje iz preteklih desetletij, ko je demokratična stran dosegla najboljše rezultate, kadar je sodelovala že pred volitvami.

Kot so zapisali:

“Mestni odbor NSi Ljubljana se zaveda, da kljub programski bližini ostajamo stranke na volitvah med seboj konkurentke, zato že zdaj opozarjamo, da so naši kandidati za svetnike mestnega sveta in četrtne svete odlični in da bodo lahko v veliko pomoč novemu skupnemu županu.

Dokaz za to so že trenutni ljubljanski svetniki NSi, ki so močno zaznamovali mandat z opozicijsko držo, ki ni samo dosledno opozarjala na napake in korupcijo, pač pa – kljub aroganci župana in njegove liste – s kakovostnimi predlogi poskušala izboljšati položaj Ljubljančanov. Vedno smo opozarjali tudi na slovensko identiteto, ki je v Ljubljani zaradi malomeščanskih politik in nekritičnega multikulturalizma še posebej ogrožena.”

K. P.