Kronika v zadnjih 24 urah

Foto: Pinterest (Slika je simbolična)

Policisti so v zadnjih 24 urah med drugim s področja kriminalitete obravnavali 11 tatvin, 16 vlomov (v sedmih primerih je ostalo pri poskusu) in 4 primere poškodovanja tuje stvari.

 

V Šiški je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Škoda znaša okoli 300 evrov.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Škoda znaša okoli 400 evrov. Prav tako je bilo v centru vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil inventar. Škoda znaša okoli 700 evrov.

Za Bežigradom je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bila odtujena gotovina in ročna ura. Škoda znaša okoli 1000 evrov. 500 evrov škode pa je povzročil neznani storilec z vlomom v poslovne prostore ter krajo ženske torbice z vsebino.

Na območju Domžal je bilo vlomljeno v poslovne prostore, od koder je bilo odtujeno električno orodje. Škoda znaša nekaj tisoč evrov.

Na območju Cerknice je bilo vlomljeno v skladišče, od koder je bil odtujen del varnostne opreme. Škoda znaša okoli 300 evrov.

Na območju Viča je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner iz katerega je bilo odtujeno orodje in gradbeni material. Škoda znaša oko 2600 evrov.

Na območju Kamnika je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 1100 evrov.

U. C.