Golob gruli, žre in deli iztrebke za našo srečo!

Pa saj je res veselje gledat in poslušat Goloba! Človek se od srca nasmeji in od žalosti zjoče! Koliko samozavesti moraš imeti, da gruliš o sreči, ki nas je doletela po tvoji zmagi  pridobljeni z lažmi, medijsko nadvlado komunističnih levičarskih novinarskih hord in s ponarejenimi volitvami ter prevzemom vlade iz rok Janeza Janše, ker je sedaj šele prava Svoboda! Kako poln samega sebe moraš biti, da nam deliš dobrote, kot največji uspeh trenutne vlade, ki nas globi, pobira in zvišuje cene vsega, zraven pa tveziš, da smo lahko srečni, ker je v Avstriji, Italiji in Švici vse skupaj še dražje!! Saj ne vem, kdo je tu nor?

Zakaj še nisi odletel?

Dragi Golob, pomembno vprašanje ima zate! Ne vem, zakaj še nisi odletel? Ne vem, kdaj boš? Ohrani perje, da ne bo frčalo in odleti čimprej! Veš, tisti, ki so te volili ne plešejo več! Dolgo časa sem bil prepričan, da so tvoji volivci pač idioti, prepolni vsega dobrega in da so zgolj mentalno omejeni in pač volijo enkrat enega nastavljenega in drugič drugega, samo da ni Janša! Pa niso blesavi, ne!  Pokvarjeni so, do neba pokvarjeni! Če bi bili nori, bi razumel, da plešejo brez glasbe na golobje gruljenje, da cincajo in se zadevajo z narkotiki pač zato, da lažje plešejo. Ampak ne!!! So, samomazohisti, ki raje žrejo tvoje in svoje iztrebke, ki letijo povsod po nas, samo da ni Johan na oblasti! Tudi to razumem, so pač pokvarjeni privilegiranci, ki brez dela premorejo plačevati tudi tvoje »uspeh«!

Te kdo razume? Najbrž ne, tako, kot te tisti ne, ki smo menda »zadnji ostanki Juge« po razlagi očeta tvorbe Nike Kovačeve volili Janeza Janšo! Tisti, ki nismo plesali, tisti, ki smo se zvijali ob krčih vedoč, kaj nas s tabo čaka! Ni bilo treba dolgo čakati na tvojo resnico, tvojo nesposobnost umetno ustvarjene podobe Goloba, ki bo točil med in mleko! In glej ga zlomka, tisti, ki so prvi mesec plesali valček, ko si ti “sviral” polko so kaj hitro spoznali, da takti niso ravno pravi, da se koraki medejo in da se spotikajo! A še premalo, tudi če kdo leti na nos, je premalo! Ne priznajo, da boli, še na tleh brca v ritmu pokvarjenosti, ker so pač na strani Svobode. In zadeti, kot mavre.

Važno, da smo svobodni, srečni, veseli?

Zdaj pa poziv! Če misliš, da sem potolažen ob razlagi, da je bencin vseeno še vedno cenejši, kot v Avstriji in Italiji in da sem zato lahko srečen, da je elektrika, klub blazni podražitvi še vedno bolj ugodnejša , kot v Švici in v Nemčiji naj te opozorim, da kaliber mojega tipa tam zasluži tri, do štirikrat več kot jaz tu v Svobodi, da so pokojnine v prekletih državah, pod vladavinami totalitarizma, nacizma in fašizma ali Orbanovih sužnjev,  ki si nam jih dal za primerjavo, tri do štirikrat višje, kot jih imajo naši ljudje, ki so te po večini tudi volili! Ampak razumem tudi to, “jebeš” države, kjer je vse dražje in kjer so pokojnine in plače znatno višje, kot tu, “jebeš” države, kjer vlada fašizem, nacizem, totalitarni diktatorji in kjer imajo medije vladajoči v svojih rokah, važno je, da smo mi v Svobodi, srečni in veseli, ker nam gruliš in zasipaš s svojimi iztrebki hkrati! Poziv? Čimprej odleti, dokler imaš še perje, večje od nadutih pavov! Resno. Jenull že maže kolesa, Nika Kovačeva je šla na naš račun po inštrukcije h Obami, neotesani Ćordiću “sprema nove stihove.”

Prej ali slej bodo tudi pokvarjeni, ampak ne nori, plesalci spoznali, da plešejo brez glasbe, da plešejo po taktih, ki jih drago plačujejo! Velja pa jih opozoriti: Bodite toliko samozavestni in prepričani v svoj prav, izražen na volitvah in se pokažite! Povejte, kdo ste hijene, ki ste volili “Holoba” in nas vse spravili v zmes njegovih iztrebkov in prevzemite breme “zmahe” volitev na svoja pleča! Plačujte sami to bedarijo, plačujte bencin, elektriko, kruh, plačujte svoje sovraštvo do Janše in nas “janšistov,” no dajte! Ma ja, ste prevelike riti, da bi to storili za Svobodo, prevelike potuhnjene podgane, ki lezejo nazaj v svoja legla, ker ne znate več plesati na Golobovo gruljenje!

Uživajte v Golobovi delitvi sreče

Vseeno pa velja uživati v njegovi delitvi sreče dobrega: njemu dva milijona, nam višje cene bencina in elektrike! Pošteno, res odlično, naj dobi vsak nekaj!! Dajte reve njegove, podrepniki in izdajalci Slovencev in naroda, prevzemite breme vaše pokvarjenosti na svoja pleča, nam pa vrnite turistične bone, bone za elektriko, gostinske bone, plače in pokojnine tistega, medijsko ubitega človeka, ki je menda v večni zmoti in najbolj »pokvarjen« predsednik vlade Janeza Janše!

P.S.: So rezultat tvoje sposobnosti in “bluzenja” o pogajanjih z deležniki oblikovanja cen še dražje dobrine? Bodo tvojih dveh milijonov zdaj res deležne humanitarne organizacije, kot si blebetal med volitvami? Potem smo se pa zbudili, a ne?

Pavel Rupar

(Kolumna je avtorsko delo posameznika in ne odraža vedno stališča uredništva portala)

Kolumna, Pavle Rupar: “Nor narod, prenažrt belega kruha, raje je golobove iztrebke!”

Ekskluzivno za portal e-maribor.si, Pavel Rupar