Ko Levica dvigne na noge vse podjetnike, vam mediji servirajo Hervarde in Šiško

Vir: Socialna omrežja

Pred nekaj dnevi so bile objavljene prve fotografije t.i. štajerske varde (garde) z njenim poveljnikom na čelu, Andrejem Šiškom. Sledila je neverjetna panika in pogrom na vseh večjih portalih po državi ter seveda panika v televizijskih studiih.

Šiško je sicer pojasnil, da ne gre za paravojaško enoto, pač pa prostovoljno obrambno skupino svobodnih ljudi dežele Štajerske z imenom Štajerska varda. Potrdil je, da skupina, ki šteje nekaj sto članov, uporablja orožje, dovoljenj za nošenje orožja pa po njegovem mnenju ne potrebujejo. Dejal je tudi, da so že lanskega junija (!!!) ustanovili Deželo Štajersko. Seveda se noben osrednji levičarski medij ni obremenjeval s tem, kajti imeli smo vlado, ki je baje tako dobro delala za narodov blagor, da so bile vse druge novice ničvredne oziroma povsem nepomembne. In na tem mestu se poraja vprašanje, zakaj so prav zdaj z vsemi topovi izstrelili Šiško in njegove fante na vse naslovnice?

Odgovor je sila preprost: potem, ko so se oglasili malodane vsi večji privatniki in vplivni poslovneži, ki so ostro obsodili poslanca Levice, Kordiša, zaradi zapisov in izjav o podjetniku Boscarolu in se je odzvala celo GZS, je bilo nujno pozornost ljudstva preusmeriti drugam. In tukaj se, kako prikladno, pojavi Šiško.

Kaj pa če so trenja znotraj ˝velikega šesterčka˝ že tako velika, da je Šarčeva vlada obsojena na propad in je potrebno očrnit desnico? Pa da ne bo pomote, Andrej Šiško je vse kaj drugega kot desničar.

S. P.