Kako razjeziti levičarja?

Vir: imgur.com

Malo za šalo in veliko za res. Kako razjeziti levičarja v desetih preprostih korakih? Prvi korak je, da pokažete neizmerno ljubezen in pripadnost domovini Sloveniji. Drugi korak preprosto povežete z prvim, in sicer tako, da se ovijete in poljubite našo, slovensko trobojnico. Pri tretjem koraku mu pokažite ljubezen do vere in Boga.

Vir: Si24

 

Četrti in peti korak: imejte službo, ni važno kakšno in služite denar. Vsako delo je častno, a ne za levičarje. Oni raje posedajo na Metelkovi ali v Rogu in pljuvajo čez vsakega, ki pošteno zasluži za kruh. Šesti korak: služite domovini, pomagajte ji, kjer potrebuje vašo pomoč. Če pri tem še omenite, da bi prostovoljno varovali mejo, sem prepričan, da se bo vsakemu levičarju stemnilo pred očmi. Sedmi korak je po lastni presoji, in sicer povejte mu, da imate kos orožja, legalno prijavljenega, da ne bi prišli navskriž z zakonom, kajti vsak domoljub spoštuje svojo policijo in zakone. Osmi korak, pokažite mu, da ste pripravljeni za vsako ceno zaščititi svojo družino. Levičarji namreč sovražijo pojem “družina”, ker jih to nehote spomni na tradicionalno slovensko družino, kjer sta ata in mama ter njuni otroci in ne starš 1 ter starš 2. Deveti korak: bodite svobodomiselni, dajte mu vedet, da ne nasedate lažnim novicam, ki jih objavljajo slovenski režimski mediji. In če se mu do sedaj še ni zmešalo, se mu pri zadnjem koraku zagotovo.

Odkrito povejte, da podpirate liderja desnice. Ob tem ne pozabite omeniti, da je edini pravi in mednarodno priznani politik v Sloveniji.

S. P.