Foto: Posnetek zaslona

Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je med drugim tudi znan kot poslanec brez dlake na jeziku, o Karlu Erjavcu meni, da se mu je zmešalo, piše Siol.net.

“Erjavcu se je zmešalo”

“Erjavcu se je zmešalo. Kar počne, je uničevanje Slovenije. Namen je razbiti in uničiti Slovenijo in iz nje narediti ekspozituro nekega čudnega kapitala, ki ga je nekaj v naših logih, nekaj pa zunaj. Kar počne Erjavec, bi morali z zakonom prepovedati. Jaz gledam na to kot na rušenje države in na nadaljevanje tistega razmišljanja, da samostojna Slovenija ni intimna opcija nekaterih ljudi v Sloveniji,” meni Zmago Jelinčič.

“Karl Erjavec išče medijsko pozornost, zato bo nezaupnico na vsak način vložil. Njegovi gospodarji so mu to naložili. To mora narediti. Potem bomo pa videli. Po moje iz vsega tega ne bo nič. Erjavec si pridobiva medijsko pozicijo in mogoče tudi možnost izsiljevanja, da bi lahko v zameno za molk zahteval, da ga pošljejo v Bruselj. To mu je še najbližje, saj v vsej svoji politični karieri ni naredil za državo nič dobrega, za sebe pa kar nekaj.”

Glede Erjavca je Jelinčič še dejal, da ne sodi v resen politični prostor in da se je njegova politična kariera pokazala kot puhla in votla. Kot je še mnenja Jelinčič ima Erjavec intenco narediti nekaj pozitivnega zase, predvsem na finančnem področju, še piše Siol.net.

U. C.