Janković zaposluje novega inšpektorja

Foto: Siol.net

Potem ko so v mestni upravi v začetku maja z razpisom iskali višjega svetovalca v Odseku za sodne in upravne  postopke, ki ga bodo za nedločen čas zaposlili v Službi za pravne zadeve, je Mestna občina Ljubljana zdaj objavila javni natečaj, s katerim iščejo inšpektorja.

Od kandidata zatevajo, da ima najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja) ali najmanj visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolskauniverzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja), opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, najmanj 4 leta delovnih izkušenj, strokovni izpit za inšpektorja, državljanstvo Republike Slovenije, znanje uradnega jezika. Kandidati tudi
ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne smejo biti obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev ter zoper njih ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas. V zadnjem letu ljubljanski župan zelo veliko zaposluje, predvsem za nedločen čas. Se boji jesenskih lokalnih volitev?

Mestni svet se bo sicer danes sestal na redni seji, na kateri bo župan ponovno delil nagrade za delovno uspešnost direktorjem javnih zavodov. Kako enostavno troši naš, davkoplačevalski, denar si lahko od 15.30 ure dalje ogledate v živo na: https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=DxBbAYLZLqSQDrchQcGSnxvJ

A. K.