Vir: Policija.si

Na območju Most je v petek popoldan prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi. Po prvih zbranih informacijah kriminalisti sumijo, da je 80-letni moški najprej ustrelil svojo 78-letno zakonsko partnerico, nato pa sodil še sebi.

Ljubljanski policisti so bili v petek, nekaj pred 17. uro, obveščeni o najdenih dveh preminulih osebah na območju Most. Po doslej znanih podatkih sta bila v eni izmed stanovanjskih hiš s strani sorodnikov najdena 80-letni moški in 78-letna ženska, ki sta umrla zaradi strelnih ran.

Glede na okoliščine na kraju, ter zbiranje obvestil kriminalisti preiskujejo sum, da je moški najprej ustrelil svojo zakonsko partnerico, po dejanju pa storil samomor. Trenutno ni znakov, da bi bila v dogodek vpletena tretja oseba, poročajo ljubljanski policisti.

Osumljenec je legalno posedoval orožje, pred tem pa ga policija ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja, so še zapisali.

PU Ljubljana bo o vseh okoliščinah dogodka obvestila okrožno državno tožilstvo, zaradi nadaljevanja preiskave pa več podatkov javnosti v tem trenutku ne morejo posredovati.

Preberite tudi:

Tragedija v središču Ljubljane: Padel v Ljubljanico in se utopil

T. C.