Gospod Židan, ponovno si oglejte za kako politiko je glasovala Slovenija

Vir: Socialni demokrati.si

Minuli teden so se v Ljubljani sestali predstavniki strank Socialnih demokratov in Levice. Kot so zapisali na spletni strani Socialnih demokratov, je Židan dejal, “da je za SD pomembno, da v Sloveniji ne pride do vlade, ki bila vlada radikalne desnice. Če bi takšna vlada štiri leta Slovenijo spreminjala po svojih načelih, bi jo dejansko spremenila nepovratno, česar si pa državljanke in državljani ne zaslužimo”.

Spoštovani g. Židan, kaj si državljanke in državljani zaslužimo in za kaj smo glasovali na predčasnih volitvah, si lepo prosim, poglejte na spodnjih slikah, če vam je morda ušlo iz spomina. Državljanke in državljani smo glasovali za spremembo politike, ki ste jo vi in vaši politični partnerji vozili zadnjih nekaj let.

Tako smo glasovali, ker želimo Sloveniji le najbolje, ker nam je dovolj vaših mafijskih poslov, ker nam je dovolj, da je zdravstvo na psu, vojska v razsulu in ker je državna meja preluknjana kot švicarski sir, skozi katerega dnevno prihaja v našo domovino na stotine ilegalnih migrantov.

Izvolite si pogledat, za kako politiko je glasovala Slovenija in ne samo nekaj tisoč privilegirancev z borčevskimi pokojninami.

S. P.