Ekološko pridelana živila za migrante

Vir: redicetv

Vladni urad za integracijo in oskrbo migrantov je objavil javni razpis, s katerim želi zgotoviti ekološko pridelana živila za migrante. Za slovenske upokojence in ljudi, ki živijo pod pragom revščine, nekaj 100.000 jih je, pa hrana na Karitasu. Nekateri si privoščijo še skok v Lidl ali morda Hofer po star kruh, ki je na 50 % znižanju.

Drage Slovenke in Slovenci, kot lahko vidite, je skrb vlade, da bodo migranti jedli ekološko hrano veliko večja, kot pa denimo skrb o tem, ali bodo slovenski državljani sploh imeli za kos kruha in za liter mleka. O kakšnem ekološko pridelanem sadežu ali zelenjavi lahko samo sanjate. Ker si pač migrant, ki sam pravi, da s 700 evri ne preživi meseca, zasluži več kot vi, ki ste pošteno vplačevali v pokojninsko blagajno celih 40 let. Delali in garali ste zato, da si boste na stara leta zasluženo privoščili kaj več kot le star kruh na znižanju.

A slovenska levičarska vlada in elitni akademiki, ki jo tako vneto podpirajo, seveda mislijo drugače. Za njih ste le potrošna roba.

S. P.