Dve hišni preiskavi: Zasežena večja količina droge

Vir: Policija

Domžalski policisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 44-letnem Domžalčanu, zaradi suma storitve kaznivega dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

 

Pri preiskavi so zasegli skupno okoli 500 gramov konoplje, 100 sadik konoplje in doma narejena laboratorija za gojenje in elektronski tehtnici. Policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Vir: Policija

 

 

Prav tako so policisti Policijske postaje Ljubljana Center na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 22-letnem Ljubljančanu, zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Pri preiskavi so zasegli skupno okoli 1,2 kg amfetaminov, 300g tabletk ecstasy-ja,  500g hašiša, 1kg konoplje, pripomočke za tehtanje in pakiranje in gotovino. Osumljenec je bil danes priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Vir: Policija