Vir: Twitter

Po družbenem omrežju Twitter je zaokrožila objava ljubljanskega mestnega svetnika z Liste kolesarjev in pešcev Janeza Starihe. Spomnimo, da je Stariha levičarski zdrahar z vulgarnimi izpadi. Pred časom je užalil poslanko DZ Alenko Jeraj, ko ji je zapisal: “Psica k nogi!”

Dejanje policistke razjarilo Stariho

Na vladno stavbo so levičarji nalepili plakat, gre za vabilo na protest, 27. 4. 2021, na Dan upora proti okupatorju. Po informacijah, spletnega portala Nova24TV je policistka sama odstranila sporni plakat, za kar si predstavnica zakona in reda vsekakor zasluži pohvalo.

Njeno dejanje je razjarilo radikalnega levičarja Janeza Stariho, ki je razkril identiteto policistke in ji grozil z nasiljem.

»Policistka Ana Glumac si zasluži predvsem zaušnico državljanov republike Slovenije,« je na Twitterju zapisal mestni svetnik Janez Stariha o policistki, ki je v soboto z vladnega poslopja, ki ga varuje, lastnoročno odstranila propagandno gradivo anarho-levičarjev v katerem so radikalni levičarji vabili na protivladni protest 27. aprila 2021.

Preberite tudi:

Mestni svetnik MOL poslanki Jerajevi: “Kuzla k nogi!”

T. C.