Civilna iniciativa Tržnice ne damo podpira dr. Logarja za župana Ljubljane

Foto: Socialna omrežja

V Civilni iniciativi soglašamo s programom dr. Logarja, ker postavlja na prvo mesto skrb za zdravje Ljubljančanov z izboljšanjem zraka, skrajšanjem čakalnih dob v zdravstvenih zavodih, trud za ustanovitev mestne bolnice Ljubljana in prizadevanje za nov koncept prometne ureditve v mestu ter za pregledno finančno poslovanje mestne uprave.

Dr. Anže Logar se bo zavzel tudi za primerno rešitev povezovalne kanalizacije, kjer sedanja trasa poteka po vodovarstvenem območju. Civilna iniciativa Tržnice ne damo se je od svoje ustanovitve zavzemala za sodobni koncept prometne ureditve po vzoru drugih evropskih mest, kar je neposredno povezano z zdravjem prebivalcev. Civilna iniciativa Tržnice ne damo je 10 let nasprotovala garaži pod tržnico in se zavzemala za spoštovanje Plečnikove dediščine in obvezno vrnitev Plečnikovega stadiona v njegovo prvotno stanje.

Zato pozivamo vse Ljubljančanke in Ljubljančane, posebno tiste, ki na preteklih volitvah niso glasovali, pa tudi vse tiste, preko 8000, ki so pred leti s svojimi podpisi podprli ta prizadevanja, da na volitvah podprejo dr. Anžeta Logarja za župana Ljubljane.

Za civilno iniciativo Tržnice ne damo:

Mag. Marinka Kurilić, Alenka Bizjak, Peter Mezeg in mag. Andrej Aplenc