Foto: Facebook

Poslanka Slovenske demokratske stranke Anja Bah Žibert, ki je tudi predsednica Odbora za zdravstvo, je poleg obilice dela v državnem zboru zelo aktivna tudi na terenu. Samo v mesecu januarju je organizirala kar dva pogovorna večera z zanimivima gostoma. Na prvem je gostila dr. Rada Pezdirja, avtorja knjige Vzporedni mehanizem globoke države, na drugem zgodovinarja, sociologa, novinarja in avtorja knjige Slovenski razkol dr. Jožeta Možino. 

Anja Bah Žibert: Turneja se nadaljuje

“Izredno vesela in ponosna sem, da skupaj s svojo ekipo izvajam nekakšno turnejo pogovornih večerov po dolenjskih občinah, kjer sem bila izvoljena za poslanko.

Foto: Osebni arhiv Anje Bah Žibert
Foto: Osebni arhiv Anje Bah Žibert

Foto: Osebni arhiv Anje Bah ŽibertNaj najprej spomnim, da smo prvi pogovorni večer organizirali že lanskega oktobra na Dvoru, ko je bil moj gost nekdanji poslanski kolega dr. Vinko Gorenak, danes državni sekretar v Kabinetu predsednika vlade. Zgodbo sedaj uspešno nadaljujemo v januarju, za nami sta pogovorna večera v Šmarjeti in Šentjerneju, kjer sta bila gosta izjemna Rado Pezdir in dr. Jože Možina.

Foto: Foto: Osebni arhiv Anje Bah Žibert

Na eni strani se preko pogovornih večerov srečam z volivci in sem jim tako blizu, po drugi strani pa skupaj z gosti odpiram izjemno pomembne teme, ki ljudi še kako zanimajo. Resnica ne bo več zamolčana, čas je, da spregovorimo, sem med drugim dejala na zadnjih dveh pogovornih večerih. Globoka država, bančna luknja, pranje denarja pa medvojni in povojni poboji, miti o narodnoosvobodilnem boju, trpljenje nedolžnih – to so teme, ki naše državljane še kako zanimajo. Res hvaležna sem za odlično udeležbo na vseh dosedanjih dogodkih.

Foto: Foto: Osebni arhiv Anje Bah Žibert

A naša turneja se nadaljuje

Konec meseca, natančneje 27. januarja, prihajamo v Dolenjske Toplice, moj gost pa bo odlični Boris Tomašič, voditelj oddaje Kdo vam laže? Na Nova24TV. Že sedaj toplo vabljeni. Načrtujemo pa tudi posebna srečanja po posameznih delih občin, ki bodo namenjena pogovoru z menoj z željo, da občani povedo svoja mnenja o mojem delu in podajo predloge za prihodnje,” je povedala poslanka. 

Preberite tudi:

Anja Bah Žibert: Ljudje tipa Janković so sodno nedotakljivi in se jim na račun vseh davkoplačevalcev odpisujejo večmilijonski dolgovi

U. C.