Povejte, v čigavem imenu dodeljujete vrtcem nalepke ˝LGBT prijazno˝?

govori.se

Znani LGBT aktivist, Mitja Blažič, je minuli torek na svojem Twitter profilu objavil sliko, pod katero je zapisal: ˝Prejemnice-ki certifikatov LGBT-prijazno: FMF, IBM, Javni zavod Mladi zmaji, Viški vrtci, Vrtec Galjevica, Vrtec Kolezija, Vrtec Mladi rod.˝

Na fotografiji, ki jo je ravno tako objavil, se na široko smeji človek, ki spolno izkorišča ženske v stiski. Ja, uganili ste, certifikate jim je podelil ljubljanski šerif, Janković. Več kot očitno je, da prejemnike to ne moti ali se celo strinjajo z njegovim početjem. Pa pustimo to. Zanima me, zakaj mora vrtec prejeti nalepko ˝LGBT prijazno˝? V čigavem imenu jo dodeljuje ljubljanski župan?

Če je vrtec do zdaj obiskoval npr. posvojeni otrok homoseksualnega para pa le-ta do njega ni bil prijazen ali kako?! Prav tako me zanima, kje je nalepka, ki označuje ˝prijaznost˝ otrokom heteroseksualnih parov? In zakaj je potrebno označevati vrtce na tak način? Vrtce!

Zakaj svojo drugačnost na vse mogoče načine vsiljujete drugim? In to s človekom, ki je, citiram NPU: ˝uspešno izkoriščal stisko ženske˝in pa ˝med pogovori ji je Janković večkrat povedal, da se želi z njo še sestati, da je za njegove usluge potem ona na vrsti, da jih vrne na način, kot si jih on želi, torej s seksom”.

In to naj bi bili vrtcem prijazni ljudje? To naj bili ljudje, ki bodo vzgajali naše otroke?
Hvala lepa, ampak ne. V mojem imenu ne. In v imenu mojih otrok tudi ne.

S. P.

 • bongo

  Torej ni odgovora v clanku 😉 bedno

  Ps; Hm zenska v stiski, ki ima osebni telefon zupana in tozi kriminaliste 😉 res ste zaplaval 😉

 • Minovak

  Sedaj ne more nihče več trditi, da v cerkvah spolno izkoriščajo otroke…ljubljanski mafijec in vsi rdeči kriminalci to učijo že v javnih vrtcih, kakor je razbrati in s tem smo našli glavnega, pravega krivca, ki poneumlja in izkorišča naše otroke. Če se končno ne zbudil narod, ne bomo samo leglo rdečega kriminala, temveč največje pedrsko leglo zla na svetu.

 • Bob X

  Zdj dejansko homoseksualci izvajajo diskriminacijo nad heteroseksualci hahahahahaha 😀 😀 😀 pa kao enakopravnost… fak ker debilizem… solze smeh :’D